SCANBAD

Her finder du nogle af vores gode tilbud på et nyt og smart kvalitets badeværelse. Vi har forskellige typer af badeværelser samt tilbehør til Scanbad badeværelser, som giver dig den helt optimale indretning i dit nye badeværelse. På siden finder du også et stort sortiment i bruseafskærmninger - ligefra almindelige glasdøre til buede brusenicher - eller måske en smart lille glasvæg til dit badekar.

  • SPAR MELLEM 25 & 30%
  • HURTIG LEVERING
  • DANSK DESIGN & PRODUCERET I DANMARK AF SCANBAD & DANSANI.

Her finder du nogle af vores gode tilbud på et nyt og smart kvalitets badeværelse. Vi har forskellige typer af badeværelser samt tilbehør til Scanbad badeværelser, som giver dig den helt optimale indretning i dit nye badeværelse. På siden finder du også et stort sortiment i bruseafskærmninger - ligefra almindelige glasdøre til buede brusenicher - eller måske en smart lille glasvæg til dit badekar.

  • SPAR MELLEM 25 & 30%
  • HURTIG LEVERING
  • DANSK DESIGN & PRODUCERET I DANMARK AF SCANBAD & DANSANI.

Ideer til nyt badeværelse

Lad os nævne nogle af de populære møbler, ex. Scanbad Multo+ med Amber porcelænsvask, møbelserie i hele 5 bredder og 5 forskellige flotte overflader på skufferne., du får muligheden for at vælge imellem almindelige låger  eller de lækre fuldudtræks skuffer med indbygget softclose. Indretningen af dit nye badeværelse kunne også gøres med den exclusive Scanbad Delta møbelserie. Har får du 5 forskellige vasketyper, både vaske i Helstøbt marmor, badvaske i ægte sanitetsporcelæn - eller hvad med en helt tip top moderne vaske i glas ? Du kan vælge mellem hele 7 flotte låger / skuffer og ikke mindre end 4 forskellige bredder på badmøblerne. Scanbad Delta udemærker sig ved at være færdig samlede kvalitetsmøbler direkte leveret til dig fra fabrikken i Haderslev på få dage.

Badeværelse

Dit badeværelse er på mange måder et helt centralt rum i din bolig. Rummet har en decideret nøglefunktion, for det er simpelthen ikke til at undvære. Et badeværelse er et rum, du også stiller til rådighed, når du får gæster på besøg. Det er samtidig et rum, der gerne må se respektabelt og indbydende ud. 


Hos Skabsdesign.dk kan du finde lige dét, du har brug for, hvis dit badeværelse kunne trænge til en kærlig hånd. Hos os finder du et bredt udvalg af badeværelsesmøbler. Vi fører alt lige fra håndklædeholdere til komplette møbelsæt. Du kan se hele vores udvalg her på siden.

Hvor meget skabsplads har man brug for på sit badeværelse?

Det er meget forskelligt, hvor meget skabsplads man har brug for. Det kommer an på, hvor meget samt hvad du ønsker skal gemmes væk i dine skabe. Ønsker du, at dit badeværelse skal have et enkelt og elegant udtryk, er det en god ide med meget skabsplads. Skabspladsen gør, at man ikke får så mange indtryk i rummet ud over de fine og blanke facader fra dine badeværelsesmøbler.

 

 

Dette bør du gøre dig af overvejelser

Der er nogle enkelte overvejelser, du kan gøre dig, hvis du er i tvivl om, hvor mange skabe og skuffer du bør have på dit badeværelse:

  • Hvor mange familiemedlemmer er I?
  • Skal børnene deles om skabsplads, eller skal de have et rum for sig selv?
  • Hvor meget inventar ønsker du gemt væk?
  • Ønsker du plads til at dekorere dit badeværelse?

Det sidste punkt kan især være en god idé at gøre sig nogle tanker om. Det kan nemlig se rigtig nydeligt ud, hvis du f.eks. har en stor plante på dit badeværelse. Det kan også være, at du ønsker at hænge nogle billeder eller hylder op på væggene. I så fald skal du overveje, hvilken type skab du ønsker dig, og hvor meget det evt. må fylde på væggen. 


Hos Skabsdesign.dk har vi noget for enhver smag, og vi er sikre på, at du kan finde en model, hvor du både kan opfylde kravet om nok skabsplads samt have plads nok til at dekorere dit badeværelse med hvad end, du ønsker dig.

Hvilke materialer bør man have sine badeværelsesmøbler i?

Der er både praktiske og æstetiske fordele ved at vælge en bestemt slags materiale til dine badeværelsesmøbler. Køber du dine skabe i en hvid højglansfarve, giver det et stilrent udtryk. Når solen skinner ind på overfladen, lyser dette materiale rigtig pænt op. Modsat kræver dette materiale også, at du husker at rengøre lågerne. Solens stråler gør nemlig, at man på overfladen kan se, hvis der er fedtede fingeraftryk. 


Du kan også bringe noget hygge ind i dit badeværelse ved at vælge et materiale af en bestemt træsort. Vores badeværelsesmøbler fås i forskellige træsorter, og materialet tilfører et dekorativt touch til badeværelset. Ens for vores møbler til badeværelset er, at samspillet mellem de naturlige træmaterialer og de blanke materialer brugt til vasken, dine badeværelsesfliser mv. er et rigtig godt match.

Sådan kan du bruge dine højskabe på badeværelset

Hos Skabsdesign.dk kan du bl.a. få toiletmøbler i form af højskabe. Højskabe har en praktisk funktion, fordi du kan opbevare en masse toiletgrej heri. Det kan f.eks. være dit barbergrej, cremer, alle familiens tandbørster og meget mere. Et højskab til badeværelset kan være en god idé, hvis du ikke synes, at tandbørster m.m. ser så indbydende ud, hvis du en dag får gæster. 


Mange ønsker nemlig, at ens badeværelse holdes ret stilrent. Svaret hertil er skabsplads. Opbevarer du tandbørster, toiletpapir, hårvoks osv. inde i skabene, så sørger du for, at dit badeværelse har et minimalistisk og stilrent udtryk. 


Et åbent højskab på dit badeværelse kan også være med til fremhæve de ting, du ønsker at fremvise. Det kan f.eks. være, at du har nogle lækre og stilrene håndklæder. Disse kan give dit badeværelse et rigtig fint udtryk, hvis du folder dem pænt og stabler dem i skabet. Du kan også stille nogle fine planter eller sæber på dine hylder i skabet. Måden, du får fremhævet disse genstande på, er simpelthen ved at sammensætte dit nye badeværelsesmøbel uden låger. Dine gæster vil på den måde bemærke din sans for indretning. 

Copyright © 2022 skabsdesign.dk - Alle rettigheder forbeholdes - 2xandersen ApS - Gasværksvej 30K, 9000 Aalborg Cvr. 28108877