Dansani Zaro 80cm skuffeskab med 2 skuffer - Højde 48cm - Dybde 44cm

Leveringstid antal hverdage: 10-15
På lager
Varenummer
ZARO80BRED44DYB

DANSANI Zaro 80cm skuffeskab med 2 skuffer - Højde 48cm - Færdig samlet skab.

**Sammensæt dit badmøbel herunder og beregn din tilbudspris**

     **KLIK Blot på dine valg og prisen beregnes automatisk**

Special Price 5.295,00DKK Regular Price 8.825,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

DANSANI Zaro 80cm skuffeskab med 2 skuffer - Højde 48cm - Færdig samlet skab.

**Sammensæt dit badmøbel herover og beregn din tilbudspris**

Zaro er en møbelpakke i 80cm bredde bestående af vaskeskab med 2 fuldudtræks skuffer INKL. Gummimåtte i begge skuffer. Et super smart badmøbel - hvor du kan vælge mellem masser af vaske og bordplade løsninger. Her får du også mulighed for at tilkøbe smarte features som Lys i skuffer - lys under skabet - eller den smarte LED lysstribe mellem vask og skab. Til den øverste skuffe kan du også tilkøbe en smart bakke i træ samt 2 små bakker.

Dansani skuffer

Metalskuffen er en ekstra solid skuffe med fuldt udtræk samt selvindtræk på de sidste cm og softclose. Skuffen har skjulte skinner og er udstyret med flotte afrundede metalsider. Skuffen kan yderligere justeres i 3 retninger. Øverste skuffe leveres med udskæring til rørføring.

BEMÆRK: Har du rørføring som kører direkte op fra gulvet – kan møblet leveres med 2 skuffer – lavet med udskæring til rørføring. Der kan dog være ekstra leveringstid på denne løsning – Kontakt os, eller skriv det i kommentar feltet på din ordre.

Se specifikationer herunder:

  • Dansani Serie: Zaro
  • Dansani Vask: (Type vælger du når du sammensætter din løsning)
  • Greb: Fronterne er grebsfri.
  • Dimensioner på skabet: 80,0 x 48,0 x 42,0 cm (B x H x D)
  • Farvevarianter: Hvid mat lak, Grå gummi, Sort gummi, Drivtømmer finér
  • Artikelnumre: K10332,K70332,K40332,K50332

Dansani badeværelser er Produceret i Danmark

Dansani skabene

Dansani Zaro skabene er produceret i 16 mm melaminbelagte spånlader. Alle skabene leveres færdig samlet – direkte fra fabrikken - inklusiv bagbeklædning og justerings beslag til montering på væggen. Bunden af skabet, bagpladen og hylden er lavet i flot alu farvet melaminbelagt spånplade (Grålig).

Dansani Låger og fronter

22 mm overfineret MDF-plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak. Sort, grå og hvid er lakeret med fugtbestandig tokomponent polyuretanlak, og alle fronter leveres med integreret gribekant.

Information omkring vaske:

Porcelænsvask

Vores porcelænsvaske er produceret i ægte sanitetsporcelæn. Det er et meget stærkt keramisk materiale der er glaseret – og som når det brændes ved ca. 1220 gr Celsius smelter glasuren ud og hård, blank, glat og rengøringsvenlig overflade.

Montering og opsætning

Der er vedlagt Monteringsvejledning og montagetilbehør med alle Dansani ZARO møbelpakker.

Dansani Garanti

Som det kvalitets produkt Dansani er – yder Scanbad 5 års garanti mod fabrikationsfejl.

Et 80cm bredt Dansani Zaro møbel - til det lidt større badeværelse. I den flotte badeværelses serie findes også møbler i bredderne 40,60,80,100,120 og hele 160cm - så der er masser af muligheder. Du kan også vælge funktionelle sideskabe - ligesom der er et væld af spejlløsninger og spejlskabe i programmet.

Som TILVALG til dette møbel kan man blandt andet udstyre møblet med en LED lysramme. Denne placeres mellem skab og vask. En rigtig smart detalje på dit nye badeværelse. Lysrammen bruger kun 12,3W og leveres dæmpbar og med Touch afbryder.

Specifikation
Price 8.825,00DKK
Leveringstid antal hverdage: 10-15
Skriv din egen bedømmelse
Kun registreret kunder kan skrive en bedømmelse. Venligst Login eller opret en kontot
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2021 skabsdesign.dk - Alle rettigheder forbeholdes. 2xandersen ApS - Gasværksvej 30K, 9000 Aalborg Cvr. 28108877