HÆNGSLER, TOPHÆNGSLER OG GASDÆMPERE

Hængsler, Tophængsler og gasdæmpere. Her finder du vores udvalg Pt. Vi sælger de mest udbredte produkter - til såvel låger, skabe og andet.

Hængsler, Tophængsler og gasdæmpere. Her finder du vores udvalg Pt. Vi sælger de mest udbredte produkter - til såvel låger, skabe og andet.

Hængsler

Hængsler og beslag er nødvendige, når du monterer dit nye skab til soveværelset, bryggerset, badeværelset eller køkkenet. Der findes i den forbindelse forskellige typer hængsler, som passer perfekt til specifikke skabslåger. For at give dig et overblik, er der blandt andet tale om hænglser til følgende typer skabe: 

  • Diagonalskabe
  • Hjørneskabe
  • Højskabe
  • Overskabe
  • Underskabe

Kvalitet

Vores hængsler er af den højeste kvalitet. Det er en nødvendighed. For det er vigtigt, at du uproblematisk kan benytte dine skabe og låger i mange år. Der skal ikke den store lommeregner til for at regne ud, at der på ganske få år bliver åbnet og lukket rigtig mange låger. Derfor leverer vi et slidstærkt produkt til dig, som du kan sætte din lid til i mange år frem. 

Bring funktionaliteten ind i dit køkken

Hvis du ofte står og laver mad eller bager i dit køkken, så kender du sikkert til dét, at man får noget klistret på hænderne, hvorefter det bliver en kamp at få åbnet køkkenlågen til det, man står og mangler. Man kan ikke tage fat i grebet – for så skal det rengøres efterfølgende, så man prøver ihærdigt med sin albue, at tvinge skabslågen op. 

Tryklåse, Push-open og anslagsdæmpere

Der findes dog en smart løsning til problemet. Hvis du ønsker at bringe funktionalitet ind i dit køkken, bør du overveje at skifte de traditionelle greb og hængsler ud med en tryklås. På den måde slipper du for at fumle dig igennem madlavningen. Tryklåsen kommer tilmed med en anslagsdæmper, som gør at dine skabslåger lukker i helt støjfrit. Du kan se en af vores tryklåse med anslagsdæmper her.

Få en børnesikret løsning

Ud over, at anslagsdæmperen gør dine toplåger m.m. mere støjfrie, så er de også børnesikrede. Funktionen hedder ‘softclose’, og selve idéen bag er, at dine skabslåger ikke smækker i med et brag. Sådan en type brag, som helst ikke må blive afdæmpet af små børnefingre. 

Hvis du synes, at denne løsning lyder smart, så kan du også købe en lågedæmper til dine nuværende hængsler. Disse lågedæmpere monteres blot på hængslerne, så de får softclose-funktionen tilføjet, men stadig beholder de traditionelle greb. Du bør dog være opmærksom på, at der er nogle specifikke hængsler, som lågedæmperne ikke passer til. Se hvilke her.

Hvad kan en gasdæmper? 
En gasdæmper giver dig et kontrolleret løft eller en sænkning af f.eks. en skabslåge. Den kan eksempelvis bruges til et lift up-beslag, som kan skjule din mikroovn, mens den stadig er let tilgængelig i ethvert køkken. Du kan se hvordan på dette link. 

Copyright © 2024 Skabsdesign.dk - Alle rettigheder forbeholdes - 2xandersen ApS - Gasværksvej 30K, 9000 Aalborg Cvr. 28108877