Velkommen til Skabsdesign.dk

 
 
Vi er en lille og smidig virksomhed, som har sine rødder i den fysiske køkkenbranche. Vores koncept er rendyrket - salg via internettet - og hvorfor så det ?

Jo, Fysiske køkkenbutikker er lækre, har store flotte og dyre udstillinger - flotte kataloger på mange sider etc. - Så dyb respekt til dem.

Vi har vendt det hele på hovedet - og henvender os til kunder som selv kan måle op, selv tegne og bestille on-line samt selv samle og montere deres nye køkken eller bryggers.

Kan man så det ? Ja bestemt - siden 2004 har vi forsynet Danske og Nordiske forbrugere med skræddersyede garderobeskabe - som de selv har tegnet og bestilt - med stor succes.

Vi leverer typisk på 4-6 hverdage (*) fra din bestilling er godkendt - til du har skabene.

Hos www.skabsdesign.dk fører vi de fleste typer af underskabe, overskabe og højskabe. Vi har naturligvis også alt det nødvendige tilbehør til dit nye køkken eller bryggers. Skulle du være på jagt efter en renovering af dit gamle køkken, sælger vi naturligvis også alle vores låger, som løse låger.

Velkommen til vores nye 3D verden, hvor du kan skifte butikken ud med din PC. 

Skabsdesign.dk

Torben Andersen - Indehaver

Copyright © 2021 skabsdesign.dk - Alle rettigheder forbeholdes. 2xandersen ApS - Gasværksvej 30K, 9000 Aalborg Cvr. 28108877