Returnering af varer - Sådan gør du:

Udfyldt formular skal enten følge varen eller sendes til os på E-mail.

Vi har ikke fri returfragt og medsender ikke returlabel - men du kan købe en hos os til en fornuftig pris.(*)

Du kan købe en returlabel herunder:

Returnering af varer:

Fortrydelsesret
www.skabsdesign.dk yder 14 dages fuld fortrydelsesret, Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) Har modtaget din vare
b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele (bortset fra produkter produceret på mål)

(Skydelåger på mål, Hylder på mål, Gummimåtter på mål, Udtræksbakker) som ikke kan byttes eller returneres, jævnfør Forbrugeraftaleloven, paragraf 12.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at Udfyld og send vores retur formular.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Retunerings processen tager typisk 8-10 hverdage (*) - fra vi modtager din returpakke - til den er kontrolleret og krediteret.  (*) Undtaget er dog ferie og perioder med helligdage - hvor længere ekspeditionstid kan forekomme.

Du kan IKKE fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller ved ikke at afhente den i pakkeshoppen - uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

a) Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer. Produkter produceret på mål (Skydelåger på mål, Hylder på mål, Gummimåtter på mål, Udtræksbakker)

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan ikke sendes retur med almindelig post. Returfragten for disse varer forventes ikke at overstige 299,- kr.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Originalemballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi. Manglende originalemballage kan resultere i at, at varen ikke kan anses for at være returneret i væsentlig samme stand og mængde. Husk derfor altid at gemme emballagen, til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Det er vigtigt, at du altid vedlægger en kopi af en udfyldt "Returseddel" i kassen sammen med dine varer. Ellers kan vi ikke tilbageføre beløbet for dine returvarer. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale omkostningerne for at sende varen retur.

BEMÆRK ! - Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav. Pakker der sendes retur UDEN OMDELING (Til pakkeshop/Droppoint/Pakkeboks) vil IKKE blive afhentet.

Ved Fortrydelsesret sendes varen til:

2xandersen ApS - Skabsdesign.dk
Gasværksvej 30K
DK-9000 Aalborg

 

Reklamation/ Reklamationsret
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.skabsdesign.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

For varer med begrænset holdbarhed (Slid- og reservedele), er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, skabsdesign.dk har stillet dig i udsigt. Der skal reklameres indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Reklamationsretten løber fra modtagelse af varen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ved reklamation/fortrydelsesret sendes varen til:

2xandersen ApS - Skabsdesign.dk
Gasværksvej 30K
DK-9000 Aalborg

BEMÆRK ! - Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav. Pakker der sendes retur UDEN OMDELING (Til pakkeshop/Droppoint/Pakkeboks) vil IKKE blive afhentet.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:

2xandersen ApS - Skabsdesign.dk
Gasværksvej 30K
DK-9000 Aalborg
Tlf: 93 84 00 14
Email: support@skabsdesign.dk

CVR nr. 28108877
Kontaktperson: Torben Andersen

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail: support@skabsdesign.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 
Siden er sidst opdateret den 24. Maj 2023.

Udfyld vores on-line formular - herunder. Udfyldt formular skal enten følge varen eller sendes til os via email.

Copyright © 2023 skabsdesign.dk - Alle rettigheder forbeholdes - 2xandersen ApS - Gasværksvej 30K, 9000 Aalborg Cvr. 28108877