Returnering af varer - Sådan gør du:

Udfyldt formular skal enten følge varen eller sendes til os på E-mail.

 

Vi har ikke fri returfragt og medsender ikke returlabel - men du kan købe en hos os til en fornuftig pris.(*)

 

Du kan købe en returlabel herunder:

Returnering af varer:

Fortrydelsesret: 

Du bedes altid udfyldes returformular  på returneringer - der gør du i vores retursystem.

Du har mulighed for at fortryde dit køb senest 14 dage efter du fysisk har modtaget varen. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 
Du skal blot inden fristen give os besked om, at du vil fortryde købet på support@skabsdesign.dk. Du kan også returnere varen til os ved at nægte at modtage den når den leveres, men du bedes oplyse os om, at du ønsker at fortryde købet. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde købet, har du 14 dage til at sende vare retur til os. 

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Varer der er specialfremstillet kan IKKE returneres, se nedenfor for yderligere info.

Vi har ikke fri returfragt og medsender IKKE returlabel - men du kan købe en hos os til en fornuftig pris.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store varer eller store ordrer. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 2.000 kr

Varen sendes til:

2xandersen ApS
Gasværksvej 30K
9000 Aalborg

Vi modtager IKKE returpakker sendt til posthuse ej heller til pakkeshops.

Når du returnerer varen, bedes du mærke pakken med ordrenummeret fra din oprindelige leverance.

Vi laver en bankoverførsel når vi har modtaget varen og kontrolleret den. Når du fortryder købet af en vare skal du selv betale returfragten.

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget unødvendigt meget, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Der er ikke fortrydelsesret i erhvervskøb. 

Du har ikke mulighed for at returnere varer der er specialfremstillede, efter forarbejdningen er påbegyndt. Ordren er derfor bindende efter afgivelse og kan ikke ændres.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Det er vigtigt, at du vedlægger en kopi af en udfyldt "Returseddel" i kassen sammen med dine varer. Ellers kan vi ikke tilbageføre beløbet for dine returvarer. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale omkostningerne for at sende varen retur.

 
Siden er sidst opdateret den 29. September 2023.

Udfyld vores on-line formular - herunder. Udfyldt formular skal enten følge varen eller sendes til os via email.

Copyright © 2024 Skabsdesign.dk - Alle rettigheder forbeholdes - 2xandersen ApS - Gasværksvej 30K, 9000 Aalborg Cvr. 28108877